CIK-FIA2.jpg

Jonny Edgaard vinder i OK Junior, ingen danskere i finalen

Søndag blev finalerne i sæsonens første afdeling af EM kørt. 2 danskere havde taget rejsen hele vejen til Sarno i det sydlige Italien for at stille op i OK Junior klassen, men der var desværre ingen af dem, der nåede hele vejen til finalen.
24.04.2017
Cecilie Røes Andersen

Ingen danskere i OK Junior finalen

I OK Junior var det britiske Jonny Edgar, som kunne stille sig øverst på podiet. Gabriel Bortoleto og O'neil Muth fuldendte klassens top-3.

Der var desværre ingen af danskerne, der placerede sig blandt de 34 finalister. Frederik Kikkenborg var dog ikke langt fra med en samlet  38. plads efter de kvalificerende heats. For Sebastian Ogaard blev det til en 67. plads.

 

OK Junior top-5

1. Jonny Edgar

2. Gabriel Bortoleto

3. O'neil Muuth

4. Harry Thomson

5. Zak O'Sullivan

Rookie øverst på podiet i OK finalen

I OK var det, imponerende nok, rookien Theo Pourchaire, der dominerede hele vejen til finalen. Top 3'en var dog tæt: Kun 0.3 sekunder efter kørte britiske Clément Novalak over stregen eftefulgt af David Vidales.

OK top-5

1. Theo Pourchaire

2. Clement Novalak

3. David Vidales

4. Karol Basz

5. Sami Taoufik

 

Kamp til stregen i KZ

I KZ var det egentligt Athony Abasse og Simo Puhakka, der kæmpede om 1. pladsen, men et crash sendte dem begge bagerst i feltet. Paolo De Conto overtog hurtigt 1. pladsen og holdt den resten af heatet, med et gap på hele 2.4 sekund ned til 2'eren, Patrik Hajek. Bas Lammers fuldendte klassens top-3, mens det var Jeremy Iglesias på 5. pladsen, som satte heatets hurtigste tid.

KZ top-5

1. Paolo De Conto

2. Patrik Hajek

3. Bas Lammers

4. Stan Pex

5. Jeremy Iglesias

 

Se resultaterne fra første afdeling EM her: http://www.cikfia.com/competitions/cik-calendar/2017/sarno/ok/results.html

 

© Copyright Gokartweb.dk